Bij Vranken NV vindt u alle afdelingen onder 1 dak.

Onze afdelingen

Hieronder ontdekt u de verschillende afdelingen die Vranken NV rijk is. Indien gewenst kunnen wij een totaaloplossing bieden, zodat alle disciplines die nodig zijn aan Vranken nv toevertrouwd worden, zoals: ruwbouw, technieken, domotica, enz. In dat geval coördineren wij eveneens de werkzaamheden van partners aannemers en controleren wij het bouwbudget. Op deze manier vloeit ruwbouw en interieur in mekaar over tot een sluitend geheel

De erkenning als aannemer in cat D-D1 in klasse 6/algemene aannemingen, in cat D5-klasse 5/schrijnwerkerij, in Cat D20-klasse 4/metalen schrijnwerk, in cat E-G, klasse 3/grondwerken-afbraakwerken en in cat D14 klasse 2/glazenmakerswerk, alsook de talrijke referenties binnen de verschillende niveaus bewijzen dat Vranken nv een bedrijf is in voortdurende ontwikkeling om hoogwaardige eindproducten af te leveren. 

Interieurontwerp

Interieurontwerpen worden door vakbekwame medewerkers ontwikkeld en uitgetekend met behulp van moderne Cad-systemen. Na het voorontwerp worden in overleg met de klant eventuele wijzigingen aangepast tot het ontwerp voldoet aan de wensen van de klant. Daarna worden de interieuronderdelen verder ontwikkeld en uitgevoerd in ons eigen atelier. 

Wij beschikken via de NV CLAVRA over een eigen studiebureel gespecialiseerd in stabiliteit, ontwerp en werfcoördinatie.

Onze afdelingen

Productie

De uitvoering en bewerking van de interieuronderdelen gebeurt in ons eigen atelier door een team van vakbekwame medewerkers. Zij hebben de nodige kwalificaties en ervaring om zelfstandig de ontwerpen uit te werken tot kwalitatieve producten.

Onze afdelingen

Plaatsing

De montageteams (2 tot 3 medewerkers of meer naargelang de grootte van de werf) zorgen gelijktijdig dat alles deskundig wordt ingepast op de bouwplaats. Waar nodig bereidt ons ruwbouw team de bouwplaats voor. Dit team bestaat uit 3 tot 4 medewerkers. Elk team heeft zijn werfleider die de werken ter plaatse coördineert in overleg met de afgevaardigde.

Onze afdelingen

Projectbegeleiding

Per project is er steeds een afgevaardigde die de leiding heeft over de werf en die aanwezig is bij de voorafgaandelijke besprekingen. Deze persoon houdt rekening met de specifieke behoeften van de klant en in de mate van het mogelijke worden deze ingepast in het project. Deze persoon zal ook aanwezig zijn op de werfvergaderingen en coördineert de werkzaamheden.

Onze afdelingen

Dienst na verkoop

Wij beschikken over een team van 2 mensen gespecialiseerd om eventuele problemen op te lossen.

Onze afdelingen

Heeft u interesse in 1 van onze specialisaties of kunnen we u een totaaloplossing aanbieden?

Contacteer ons

Enkele tevreden klanten

Enkele tevreden klanten